Tel: +372 5346 6269, E-post: roswelt@roswelt.ee

Teenused

Puidu hooldus

Puidu hooldus on oluline, et säilitada selle ilu ja pikendada kasutusiga. Puitpindade hooldamisel tuleb järgida järgmisi põhimõtteid:

1. Puhastamine: Eemalda mustus ja tolm regulaarselt pehme lapi või harjaga. Väldi karedaid puhastusvahendeid, mis võivad pinda kahjustada.

2. Niiskuse vältimine: Puit on tundlik liigse niiskuse suhtes. Kasuta puhastamiseks kergelt niisket lappi, vältides otsest vee sattumist pinnale.

3. Kaitse: Puidu kaitsmiseks kasuta kvaliteetseid õlisid, vahasid või lakke. Need aitavad vältida niiskuse, UV-kiirte ja kriimustuste mõju.

4. Parandus: Väiksemad kriimud ja kahjustused on soovitatav parandada õigeaegselt, et vältida nende süvenemist.

Regulaarne hooldus tagab puidu vastupidavuse ja kauni välimuse aastateks.

terrassi hooldus

Terrassi hooldus

Terrassi regulaarne hooldus aitab säilitada selle kauni välimuse ja pikendada eluiga. Puitterrass on pidevalt ilmastiku meelevallas, mistõttu vajab see erilist tähelepanu. Meie terrassi hooldusteenus hõlmab järgmist:

1. Puhastamine: Eemaldame mustuse, sambla ja vetikad, mis võivad puitu kahjustada. Kasutame professionaalseid puhastusvahendeid ja -meetodeid, et tagada õrn, kuid tõhus puhastus.

2. Lihvimine: Kulunud ja kriimustatud pinnad taastame hoolika lihvimisega, muutes terrassi pinna taas siledaks ja ilusaks.

3. Õlitamine ja immutamine: Kaitseme terrassi niiskuse ja UV-kiirguse eest spetsiaalsete terrassiõlide ja -immutusvahenditega, mis toovad esile puidu loomuliku ilu ja pikendavad selle eluiga.

4. Kahjustuste parandamine: Parandame väiksemad kahjustused ja asendame vajadusel kahjustunud lauad, et tagada terrassi vastupidavus ka tulevikus.

Usalda oma terrass meie hoolde ja naudi seda kaunist väliosa aastaid!

Puitmaja ja aiamaja hooldus

Puitmajad ja aiamajad vajavad regulaarset hooldust, et säilitada nende vastupidavus ja looduslik ilu. Meie spetsialiseeritud hooldusteenus aitab kaitsta teie puitmaja ilmastikutingimuste ja kulumise eest, pikendades hoone eluiga. Pakume terviklikku hooldusteenust, mis hõlmab:

1. Pinna puhastamine: Eemaldame mustuse, tolmu, hallituse ja sambla, mis võivad puitu kahjustada. Puhastamiseks kasutame professionaalseid puhastusmeetodeid, mis tagavad põhjaliku ja ohutu tulemuse.

2. Viimistluse uuendamine: Hoolitseme selle eest, et puitpinnad oleksid kaitstud. Värskendame ja uuendame viimistlust õlide, värvide või lakkidega, et hoida puit kaitstuna niiskuse, UV-kiirte ja kulumise eest.

3. Parandus- ja renoveerimistööd: Parandame või asendame kulunud ja kahjustunud puiduosad, taastades maja välimuse ja konstruktsiooni tugevuse.

4. Kahjustuste ennetamine: Pakume nõustamist ja lahendusi puidukahjurite ning niiskuskahjustuste ennetamiseks, et tagada teie hoone pikaajaline vastupidavus.

Regulaarne puitmaja ja aiamaja hooldus aitab säilitada hoone esteetilise ja struktuurse väärtuse, pakkudes pikka ja muretut kasutusaega.

puit põranda hooldus

Puiduhoolduse tellimine

Täitke allolev vorm ja me võtame Teiega peagi ühendust.

Kontakt info
Värvitava eseme info
Aja planeerimine